Spoed zwangerschap fotoshoot!

Ik was druk bezig met foto’s aan het bewerken op een vrijdag mijn telefoon ging en nam  op.
Een vriendelijke mevrouw zei ” Ik zie dat u ook zwangerschap / bollebuik fotoshoots doet klopt dit.”
“Ja dit klopt” antwoorden ik. De mevrouw antwoorden ” Fijn, Kunt u ook op zeer korte termijn foto’s komen maken van mijn Zus?”

“Ja maar wat is een zeer korte termijn” vroeg ik. “Ehm morgen?” klonk het aan de andere kant van de telefoon. Ik keek in mijn agenda en zag dat ik geen afspraak had staan dus dit was geen enkel probleem.

De volgende morgen de auto vol geladen en op naar het huis waar we afgesproken hadden. Even in het gesprek vroeg ik hoe ver ben je met je zwangerschap. “Ik ben  over 6 dagen uitgerekend” was het antwoord. Nu begreep ik waarom er zo veel spoed was. Ze had lang getwijfeld en op het laatste moment toch besloten om de zwangerschap fotoshoot te doen.

De foto’s zijn ondanks dat ze zo laat gemaakt zijn prachtig geworden.